Image

RÅSAFT - ÄKTA JUICE


En gång i tiden var all juice äkta. Men i butikerna idag är hyllorna dominerade av behandlad juice, där människan har fifflat med juicen. Det är inte äkta juice, den är fejk och hör egentligen inte hemma i juicehyllan.
Men på Råsaft tänker vi så här: Varför krångla till det? I vårt mikropresseri sorterar vi ut de finaste råvarorna för säsongen, pressar juicen och sen: Inget mer. Resultatet blir en äkta juice. Det syns på den naturliga färgen och känns på den goda smaken och doften. Genom att juicen är helt obehandlad behåller den alla nyttigheter som går förlorade när den behandlas med värme eller tryck. Det skulle aldrig falla oss in. Vi behåller naturen som den är, Råsaft är äkta juice.

RÅSAFT - ÄKTA JUICE

RÅSAFT - ÄKTA JUICE

En gång i tiden var all juice äkta. Men i butikerna idag är hyllorna dominerade av behandlad juice, där människan har fifflat med juicen. Det här är inte äkta juice, den är fejk och hör egentligen inte hemma i juicehyllan.

Men på Råsaft tänker vi så här: Varför krångla till det?  I vårt mikropresseri sorterar vi ut de finaste råvarorna för säsongen, pressar juicen och sen: Inget mer. Resultatet blir en äkta juice. Det syns på den naturliga färgen och känns på den goda smaken och doften.

Genom att juicen är helt obehandlad behåller den alla nyttigheter som går förlorade när den behandlas med värme eller tryck. Det skulle aldrig falla oss in. Vi behåller naturen som den är. Räsaft är äkta juice!

Våra värderingar

Obehandlad juiceingrediens: rödbeta - rasaft.se/akta-juice

Obehandlad juice

Vi är övertygade om att naturen inte behöver förbättras. Den är redan bäst. Och därför ska den aldrig behandlas, vilket betyder att människans inverkan på juicen bör vara så låg som möjligt. Vi väljer ut de bästa råvarorna för säsongen, pressar och sen inget mer. Genom att vi varken pastöriserar eller tryckbehandlar våra juicer så behåller de alla sina nyttigheter. Vi är stolta över vår korta hållbarhet på 9 dagar vilket för oss är det ultimata beviset på att vi inte behandlar juicen. Men vi kan lova dig, du kommer ha druckit upp den efter några dagar.
Obearbetad juiceingrediens: ingefära - rasaft.se/akta-juice

Färsk på riktigt

Vissa varumärken vill lura upp konsumenter på läktaren genom att använda ord som låter bra, men som inte betyder något. För hur kan en juice som är “färskpressad” hålla sig “färskpressad” i 4 veckor? Vi är den enda juicen som är transparenta med när juicen blivit pressad så att du som konsument kan vara säker på hur färskpressad den är. Pressdatumet (PD) hittar du bredvid bäst-före-datumet. Råsaft är färskt på riktigt!

Förvara Råsaft i max 4 grader och avnjut kall!

Obearbetad juiceingrediens: ananas - rasaft.se/akta-juice

Hantverksglädje

Att pressa och leverera en obehandlad juice kan låta enkelt men det krävs passion, kunskap och kompromisslöshet i alla led. Från produktframtagning till urval, inköp och tvätt av råvarorna till olika typer av pressmetoder, kylning och i slutändan leverans av juicerna till butikerna. Under de senaste tio åren har vi kontinuerligt förfinat alla dessa moment för att kunna erbjuda en så äkta juice som möjligt.