Hållbarhet och välgörenhet

Att bidra till en hållbar framtid, minimera matsvinnet och att ta ett socialt ansvar är något som ligger oss varmt om hjärtat. Därför letar vi löpande efter nya sätt och samarbetspartners för kunna bidra så mycket vi kan.
Våra restprodukter blir till biogas - rasaft.se

Våra restprodukter blir till biogas

Trots att vi försöker nyttja så mycket som möjligt av råvarorna i vårt presseri så skapas det alltid restprodukter. Vi har sen flera år tillbaka samarbetat med Botkyrka kommun som omvandlar restprodukterna från presseriet till Biogas som används som drivmedel för kommunens bussar.
Restfibrer får nytt liv med Orkla och Frankful - Hållbarhet och välgörenhet - rasaft.se - Hållbarhet och välgörenhet - rasaft.se

Restfibrer får nytt liv med Orkla och Frankful

Under 2022 inledde vi ett partnerskap med Orkla som ger nytt liv åt våra restfibrer i deras veganska Frankful-produkter. Frankful tillhandahåller smakrik och klimatsmart vegansk mat som du kan läsa mer om här.
Matmissionen - Hållbarhet och välgörenhet - rasaft.se

Matmissionen

Matmissionen är Stockholms Stadsmissions sociala matbutiker som gör gott både för människa och miljö. Genom att donera Råsaft bidrar vi till minskat matsvinn och som medlem får människor handla mat till låga priser. Läs mer om Matmissionen här.
Hela Människan - rasaft.se - Hållbarhet och välgörenhet

Hela Människan

Hela Människan är en organisation som hjälper människor som befinner sig i en socialt utsatt livssituation på grund av missbruk, hemlöshet, kriminalitet eller brist på fungerande nätverk. Vi är stolta över att få delta genom att skänka Råsaft till organisationen. Läs mer om Hela Människan här.
Panta våra Råsaftflaskor! - Hållbarhet och välgörenhet - rasaft.se

Panta våra Råsaftflaskor!

Vi har varit del av Retupacks pantsystem sen 2019 så glöm inte att panta våra flaskor efter du druckit upp juicen! Våra flaskor är dessutom gjorda av återvunnen plast (rPet) som är miljövänligare än vanlig plast.
 Hjälp en hemlös - Hållbarhet och välgörenhet - rasaft.se

Hjälp en hemlös

Hjälp en hemlös är en Malmöbaserad organisation som hjälper hemlösa människor genom att tillhandahålla mat och andra förnödenheter. Vi är stolta att få vara del av detta initiativ och du kan läsa mer om organisationen här.
Image

Hi, we are RÅSAFT!

We are untreated. We have love & respect for nature and our products. We take pride in our Craftsmanship. We are real. RAW FOR REAL.
ABOUT US
Our customers matter to us.
Every opportunity we have to serve others is an honor, and we have a passion for delivering quality products at affordable prices. If that sounds like something you're interested in, we'd love to work with you.