Grönsaksjuicer - rasaft.se/gronsaksjuicer

Grönsaksjuicer

Grönsaker är fantastiska att juica, så självklart finns en serie Råsaft-juicer med mer grönsaker. Vi mixar, pressar och blandar. Vi har tre varianter där basen utgörs av morot, rödbeta eller spenat. Tre super-grönsaker med fantastiska egenskaper som vi oftast kan hitta hos våra svenska bönder.

äpple apelsin morot ingefära

äpple apelsin morot ingefära - rasaft.se/vara-juicer/gronsaksjuicer
En magisk kombination av äpple, apelsin, ingefära och morot med mycket smak och färg av morot. Äpple och apelsin ger en skön sötma och syrlighet medans ingefäran adderar lite hetta och bidrar med massa nyttigheter. Den är full av vitaminer, mineraler, antioxidanter och andra viktiga näringsämnen, vilket gör den till ett utmärkt val för att hålla dig frisk och pigg.

äpple ananas spenat citron

äpananas spenat citron - rasaft.se/vara-juicer/gronsaksjuicer
Denna juice är vår storsäljare och mångas självklara favorit. Blandningen av äpple, ananas, spenat och citron är en smakrik kombination där äpplet hjälper till att stärka ditt immunförsvar och förbättra matsmältningen. Ananas är en stor källa till vitamin C, mangan och B-vitaminer. Spenat är full med essentiella näringsämnen som järn, kalcium, kalium, magnesium och vitamin A. Och slutligen är citronsaften fullpackad med vitamin C, som hjälper till att stärka immunförsvaret, balanserar dina pH-nivåer och hjälper matsmältningen.

äpple apelsin rödbeta citron ingefära

äpple apelsin rödbeta citron ingefära - rasaft.se/vara-juicer/gronsaksjuicer
Denna läckra äpple-, rödbets-, apelsin-, ingefära- och citronjuice är en oslagbar kombination av aptitretande smaker. Varje klunk är fylld med den perfekta balansen mellan söta och syrliga smaker. Blandningen av äpplen, rödbetor, apelsiner, ingefära och citroner är en riktigt superråsaft. Den är otroligt hög i antioxidanter och vitaminer för att hjälpa dig att hålla dig frisk och pigg. Drick denna och börja dagen på rätt sätt!

Vad finns i våra grönsaksjuicer?