Smaka på våra kallpressade obehandlade juicer!

Våra juicer

För oss är juice heligt. Vi pressar, andas, dricker och drömmer juice. För oss är det viktigt, att oavsett om du väljer en kallpressad apelsinjuice i all sin enkelhet eller en tropisk juice med 6 ingredienser så ska du känna, “detta var riktigt riktigt gott”. Då har vi lyckats.

Vi vill att vår juice ska kittla alla dina sinnen. Smak, doft, syn, känsel och till och med hörseln. Där finns en viss njutning i det kluckande ljudet som uppstår när du häller upp ett glas kallpressad juice på morgonen.

Bland våra juicer vill vi att det ska finnas något för alla. Tycker du något saknas? Ja, då ser vi fram emot att höra från dig. Vi älskar att testa nya recept!

Grönsaksjuicer - https://rasaft.se/vara-juicer/gronsaksjuicer/

Grönsaksjuicer

Grönsaker är fantastiska att juica, så självklart finns en serie Råsaft-juicer med mer grönsaker. Vi mixar, pressar och blandar. Vi har tre varianter där basen utgörs av morot, rödbeta eller spenat. Tre super-grönsaker med fantastiska egenskaper som vi oftast kan hitta hos våra svenska bönder.
Våra grönsaksjuicer
Apelsin - och Äppeljuice - https://https://rasaft.se/vara-juicer/apelsin-och-appeljuice/

Apelsin - och Äppeljuice

Många älskar och föredrar en färskpressad juice utan massa ingredienser eller krusiduller dvs en gammal hederlig apelsin - eller äppeljuice gjord på endast apelsiner eller äpplen. Vi anser att vi lyckats ta fram marknadens bästa obehandlade apelsin - och äppeljuice så se till att testa själv! Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!
Vår apelsin - och äppeljuice
Exotiska juicer - https://rasaft.se/vara-juicer/exotiska-juicer/

Exotiska juicer

Våra exotiska juicer innehåller unika smakkombinationer med bland annat ananas, kiwi, apelsin, lime och mynta. Visste du att Råsaft är unika med att ha färsk mynta i våra juicer? Anledningen till detta är att myntans smak och färg förstörs om den behandlas. Inget problem för oss och vår obehandlade juice!
Våra exotiska juicer
 Säsongsjuicer - https://rasaft.se/vara-juicer/sasongsjuicer/

Säsongsjuicer

Vi älskar de olika årstiderna och säsongerna och hur de påverkar tillgängligheten och smakegenskaperna för vissa frukter och grönsaker. Därför ser vi till att varje år ta fram nya unika juicer som endast finns tillgängliga under en begränsad tid.
Våra säsongsjuicer
Barjuicer - https://rasaft.se/vara-juicer/barsortiment/

Barjuicer

Eftersom vi samarbetar mycket med våra branschvänner inom bland annat barer och restauranger, erbjuder vi därför även en unik rang av rena smaker som de sedan använder i diverse kreativa dryck- och matkombinationer.
Våra barjuicer