Smaka på våra kallpressade obehandlade juicer!

Våra juicer

Våra juicer talar och utstrålar ett tydligt språk - Äkta! Färgsprakande färger, naturliga smaker och dofter och härliga smakkombinationer. Att vi inte valt att behandla våra juicer är vi stolta över, att vi rakryggade kan kalla vår juice för färskpressad är vi stolta över och att vi under många år förfinat våra presstekniker för att ta skapa en fantastisk juice som vi valt att kalla Råsaft är vi stolta över!
I vårt juicesortiment finns det någonting för alla typer av juiceälskare. Från klassisk apelsin - och äpplejuice till exotiska juicer, grönsaksjuicer och säsongsjuicer. Utöver detta så har vi även 100% ren ingefära, citron och lime för barer, restauranger och kafféer.

Grönsaksjuicer - https://rasaft.se/vara-juicer/gronsaksjuicer/

Grönsaksjuicer

Våra juicer som innehåller grönsaker är ett utmärkt sätt att snabbt och bekvämt få i sig en hälsosam dos av viktiga näringsämnen. De är fullproppade med vitaminer, mineraler, antioxidanter och fibrer som hjälper till att stärka ditt immunförsvar och öka på energinivåerna. De är inte bara hälsosamma utan smakar också himmelskt gott!
Våra grönsaksjuicer
Apelsin - och Äppeljuice - https://https://rasaft.se/vara-juicer/apelsin-och-appeljuice/

Apelsin - och Äppeljuice

Många älskar och föredrar en färskpressad juice utan massa ingredienser eller krusiduller dvs en gammal hederlig apelsin - eller äppeljuice gjord på endast apelsiner eller äpplen. Vi anser att vi lyckats ta fram marknadens bästa obehandlade apelsin - och äppeljuice så se till att testa själv! Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!
Vår apelsin - och äppeljuice
Exotiska juicer - https://rasaft.se/vara-juicer/exotiska-juicer/

Exotiska juicer

Våra exotiska juicer innehåller unika smakkombinationer med bland annat ananas, kiwi, apelsin, lime och mynta. Visste du att Råsaft är unika med att ha färsk mynta i våra juicer? Anledningen till detta är att myntans smak och färg förstörs om den behandlas. Inget problem för oss och vår obehandlade juice!
Våra exotiska juicer
 Säsongsjuicer - https://rasaft.se/vara-juicer/sasongsjuicer/

Säsongsjuicer

Vi älskar de olika årstiderna och säsongerna och hur de påverkar tillgängligheten och smakegenskaperna för vissa frukter och grönsaker. Därför ser vi till att varje år ta fram nya unika juicer som endast finns tillgängliga under en begränsad tid.
Våra säsongsjuicer
Barjuicer - https://rasaft.se/vara-juicer/barsortiment/

Barjuicer

Eftersom vi samarbetar mycket med våra branschvänner inom bland annat barer och restauranger, erbjuder vi därför även en unik rang av rena smaker som de sedan använder i diverse kreativa dryck- och matkombinationer.
Våra barjuicer