Exotiska juicer - rasaft.se/exotiska-juicer

Exotiska juicer

Dröm bort dig till solen och en öde sandstrand med våra exotiska juicer som innehåller unika smakkombinationer med bland annat ananas, kiwi, apelsin, lime och mynta. Visste du att Råsaft är unika med att ha färsk mynta i våra juicer? Anledningen till detta är att myntans smak och färg förstörs om den behandlas. Inget problem för oss och vår obehandlade juice!

ÄPPLE ANANAS LIME INGEFÄRA MYNTA

ÄPPLE ANANAS LIME INGEFÄRA MYNTA - rasaft.se/vara-juicer/exotiska-juicer
Kombinationen av syrligheten av äpple och lime med det söta och uppfriskande av ananas och mynta gör detta till en favorit när solen tittar fram eller om du bara vill drömma bort dig till sydligare breddgrader.

APELSIN KIWI INGEFÄRA

APELSIN KIWI INGEFÄRA - rasaft.se/vara-juicer/exotiska-juicer
Denna apelsinbaserade kiwijuice är en av våra syrligare juicer. Kiwin bidrar med en behaglig syrlighet, apelsinen med sötma och ingefäran med hetta. Kiwi innehåller massa olika vitaminer och antioxidanter som stärker immunförsvaret så är den även rik på fibrer och enzymer som naturligt hjälper till med matsmältningen.

APELSIN ANANAS MYNTA

APELSIN ANANAS MYNTA - rasaft.se/vara-juicer/exotiska-juicer
Söt apelsin, uppfriskande ananas och fräsch mynta blir en perfekt sommarjuice i våra ögon. Ananas har en hög naturlig sötma som kommer från dess smakgivande enzymer, såsom bromelain som ger juicen en distinkt smak och doft.

ÄPPLE CITRON MYNTA

ÄPPLE CITRON MYNTA - rasaft.se/vara-juicer/exotiska-juicer
En riktig mocktail-favorit! Precis som en läskande lemonad fast utan tillsatt socker och vatten. Sötma från äpplet, en balanserad syrlighet från citronen och fräschhet från myntan gör denna juice till en självklar favorit bland våra exotiska juicer.

ÄPPLE INGEFÄRA CITRON

ÄPPLE INGEFÄRA CITRON - rasaft.se/vara-juicer/exotiska-juicer

Denna äppelbaserade juice är något för dig som älskar ingefära! Den innehåller mest ingefära av alla våra juicer och det känns kan vi lova. Vågar du? Ingefära är känd för sina antiinflammatoriska egenskaper och hjälper även till att förbättra matsmältningen.

Vad finns i våra exotiska juicer?