Barsortiment - rasaft.se/vara-juicer/barsortiment

Barsortiment

 I vårt barsotiment erbjuder vi färskpressade juicer som är präglade av 100% rena smaker.
Dessa använder våra skickliga kunder som smaksättare för att få till härliga cocktails och för att ta fram diverse unika ätbara produkter.

citron
3x filtrerad

citron 3xfiltrerad - Barsotiment - https://rasaft.se/vara-juicer/barsortiment

Vi färskpressar säsongens finaste citroner direkt i vårt mikropresseri. Vi trippelfiltrerar citronjuicen vilket innebär att juicen går igenom filtreringen tre gånger om under pressningstillfället.
På så sätt säkerställer vi en helt rå och klar citronjuice helt fri från fruktkött och fibrer. 100% citronjuice - surt när det är som surast!

Ingefära
2x filtrerad

ingefära dubbelfiltrerad  - Barsotiment - https://rasaft.se/vara-juicer/barsortiment
Vår ingefärsjuice består av 100% färskpressade ingefäror direkt från vårt mikropresseri. Under pressningtillfället av denna vitaminrika örtrot, dubbelfiltrerar vi den så att vi kan säkerställa en perfekt färdig produkt. Resultatet blir en så klar ingefärsjuice som möjligt helt utan fruktkött och fibrer. Juice med hetta? Jo tack!

lime
3x filtrerad

lime 3xfiltrerad - Barsotiment - https://rasaft.se/vara-juicer/barsortiment
Denna produkt består av 100% färskpressade limefrukter. Trippelfiltreringen innebär att juicen filtreras hela tre gånger under själva pressningstillfället. Detta gör vi för att få bort all fruktkött respektive fibrer, så att vi kan garantera ett slutresultat med den klaraste limejuicen möjligt.

grapefrukt

äpple apelsin rödbeta citron ingefära - rasaft.se/vara-juicer/gronsaksjuicer
Den här grapefruktjuiceen görs på 100% Ruby Grapefruit och har den perfekta smakbalansen mellan sött och syrligt. Vi pressar den precis som samtliga våra juicer- i vårt lilla mikropresseri! 

Vad finns i våra grönsaksjuicer?