Säsongsjuicer - rasaft.se/sasongsjuicer

Säsongsjuicer

Vi älskar de olika årstiderna och säsongerna och hur de påverkar tillgängligheten och smakegenskaperna för frukter och grönsaker. Därför ser vi till att varje år ta fram nya unika juicer som endast finns tillgängliga under en begränsad tid. Håll utkik i hyllorna!

Röd Kärlek

Röd Kärlek - rasaft.se/vara-juicer/sasongsjuicer
Röd Kärlek är våra populäraste säsongssmak som finns tillgänglig i butikerna oktober-januari. Denna juice skriker kärlek med sin röda färg och lena och söta smak som kommer från den speciella äppelsorten Red Love som är rött både inuti och utanpå. Den röda färgen kommer av att äpplet är rikt på antocyaniner, en typ av antioxidant. Denna får du bara inte missa!

VINTERVÄRME

VINTERVÄRME  - rasaft.se/vara-juicer/sasongsjuicer
Vintervärme är vår senaste säsongssmak som består av en härlig kombination av äpple, apelsin och kanel som både kan avnjutas kall eller försiktigt uppvärmd som ett alternativ till glöggen. Denna juice kommer garanterat värma din själ under de kalla och mörka vintermånaderna!

Galia

 ÄPPLE INGEFÄRA CITRON - rasaft.se/vara-juicer/sasongsjuicer

Vårt nyaste tillskott i Råsaft-familjen kommer garanterat släcka din törst och få dig i rätt stämning inför våren och sommaren. Melon är ju något som alla gillar så varför inte ta fram en juice med melon i?
Efter att ha testat oss fram bland alla världens melonsorter i presseriet blev Galiamelonen en självklar vinnare på grund av sin överlägsna söta och meloniga smak. Men bara sött blir ju inte gott så därför har vi blandat i lime och äpplen för att få till den där perfekta balansen mellan sött och syrligt.

CLEMENSHINE

Image
Clemenshine finns endast i butikshyllorna oktober - december och sticker ut med sin söta och friska smak som kommer från clementinen. Clementinen sägs ha upptäckts av Clément Rodier i trädgården av ett barnhem i Misserghin, Algeriet runt år 1902. Den kom att existera på grund av en oavsiktlig hybridisering mellan pomerans och mandarin och innehåller nästan alla B-vitaminer och C-vitaminer samt andra nyttiga näringsämnen.

Vad finns i våra Säsongsjuicer?